USKOTON ūüĒ•ūüĒ•

Julkaistu

10.9.2022

Katsoin turhautuneena valkoista pukuani, jonka olin ostanut kalliista merkkiliikkestä Dubain valtavasta kauppakeskuksesta. Mekon hinta oli tehnyt järkyttävän suuren loven luottokorttitililleni varsinkin, kun olin lisäksi ostanut valkoiset, korkeat sandaalit, jotka sopivat asuun täydellisesti. Silkki hiveli ihoani halterneck-kaula-aukosta reisille ja säärille, joille se laskeutui epäsymmetrisenä, lyhimmillään polvipituisena ja pisimmillään melkein nilkkoihin.

Istuin viiden tähden hotellin rantabaarissa Ajmanissa, Arabiemiraateissa. Olin juonut jo viisi erilaista cocktailia, mutta humalaan asti en ollut päässyt. Olin odottanut aviomiestäni Ilpoa jo kaksi tuntia ja kun katsoin kelloa, ja totesin kolmannen tunnin lähtevän kulumaan, päätin että nyt riitti. Meidän oli pitänyt syödä illallista yhdessä seitsemältä, mutta miehestä ei ollut kuulunut mitään, eikä hän vastannut puhelimeensakaan.

Ilpo teki töitä kansainväliselle insinööri- ja arkkitehtitoimistolle ja oli ollut revetä riemusta, kun oli päässyt mukaan suunnittelutyöryhmään, joka tekisi totta seuraavasta maailman korkeimmasta rakennuksesta. Suunnittelutyöryhmän muut jäsenet asuivat vaatimattomammissa oloissa Dubain emiraatissa, mutta Ilpon suku oli varakasta, ja mies oli taivutellut minut perintörahojensa ja osakesäästöjensä turvin ottamaan virkavapaata opettajan työstäni kokonaiseksi syyslukukaudeksi. Hän oli lupaillut viiden tähden hotelliloistoa, yhteistä aikaa ja ennen kaikkea romantiikkaa.

-Toinen honeymoon, Ilpo oli hehkuttanut ja lopulta olin antanut itsepäisten mutta ystävällisten sinisten silmien ja loputtoman jankutuksen puhua minut ympäri.

Toinen honeymoon, totta tosiaan, tuhahdin mielessäni. Olimme nyt olleet Arabiemiraateissa toista viikkoa, enkä ollut nähnyt aviomiestäni juuri lainkaan. Useimpina öinä hän ei tullut edes yöksi hotelliimme, vaikka vakuutti tulevansa heti kun pystyi. Meininki alkoi muistuttaa sitä, mitä se kotona Suomessakin oli. Ilpo liihotti milloin missäkin kokouksessa, ulkomaanmatkoilla, työkavereiden kanssa drinkeillä ja häneen sai yhteyden vain, jos oli tuuria. Kotona hän sentään tuli yöksi kotiin. Olin hetken jopa epäillyt hänen olevan uskoton, mutta mies oli loukkaantunut verisesti, kun olin sanonut epäilykseni ääneen. Hän oli käskenyt minun tutkia puhelimensa ja sähköpostinsa heti paikalla.

Olin tajunnut, ett√§ minun tuskin kannattaisi ep√§ill√§ Ilpoa. H√§n ei koskaan ollut ollut erityisen seksuaalinen. H√§n oli hauska, √§lyk√§s, kunnianhimoinen, mukavann√§k√∂inen, ajattelevainen – silloin kun oli kotona – ja kunnioittava, mutta seksi…se oli aina samanlaista ja sen m√§√§r√§ oli v√§hentynyt koko avioliittomme ajan, kunnes viime aikoina sit√§ ei en√§√§ ollut ollut lainkaan. Kun olin laskeskellut kuivan kautemme pituutta, olin kauhistuneena tajunnut sen l√§hentelev√§n vuotta. Yksi syy, miksi olin suostunut matkaan oli ollut se, ett√§ olin ajatellut eksoottisen ymp√§rist√∂n ehk√§ her√§tt√§v√§n miehen himot edes murto-osaan siit√§, mit√§ se oli ollut seurusteluaikoinamme. Olin my√∂s toivonut, ett√§ ehk√§ h√§n lopulta suostuisi ajattelemaan lapsentekoakin, jota oli lyk√§tty aina sill√§ varjolla, ett√§ aika ei ollut ollut sopiva milloin mist√§kin syyst√§.

Tilasin laskun ja lähdin ärtyneenä kohti valtavana ja valkoisena edessäni kohoavaa hotellia. Sen takapihalla huojuivat palmut, ja eri kokoisten ja muotoisten uima-altaiden vesi väreili valkoisena ja sinisenä niiden pohjaan asennettujen valojen ansiosta, kun pujottelin kivettyä polkua takaovelle. Onnekseni olin nälissäni syönyt sandwichin ja ranskalaisia, kun Ilpoa ei ollut kuulunut, joten ruokaa en enää tarvinnut.

Kun saavuin hisseille, joita oli ainakin puolenkymmentä, pääsin heti sisään. Turistit olivat joko jo huoneissaan tai illallisella. Katsoin itseäni hissin peilistä arvostelevasti päästä jalkoihin. Olin 32-vuotias ja kävelin joka päivä työpaikalleni kouluun, joka oli kolmen kilometrin päässä, ja lisäksi kävin joogassa pari kolme kertaa viikossa. Olin luonnostaankin paitsi pitkä myös hoikka, ja uusi puku korosti kapeaa vyötäröäni mielestäni kauniisti. Se toi esiin myös lantioni kaaren, joka oli selvästi erottuva, mutta jota tuskin pystyi sanomaan kurvikkaaksi. Olin yhteisen illallisen kunniaksi nostanut tummat hiukseni ylös, meikannut kullanruskeat silmäni tavallista huolellisemmin ja punannut leveän, täyteläisen suunikin. Persoonallisen kaunis, oli joku joskus analysoinut ulkonäköäni.

En tarpeeksi kaunis aviomiehelleni, ajattelin kitkerästi, mutta yritin työntää itsesääliä tihkuvan ajatuksen mielestäni. Niitä oli ollut viime aikoina aivan liikaa.Tyytymättömyys kuohahti minussa kuitenkin uudelleen, kun astuin hissistä käytävälle. Olisi Ilpo voinut sentään soittaa. Vai oliko hän taas unohtanut? Tai jättänyt puhelimensa toimistoon? Mies oli surkean hajamielinen, mitä aikatauluhin tuli, enkä ollut ehtinyt muistuttaa häntä tästä illasta eilen. Siinä samassa sain tekstiviestin.

Sori kulta! Mun täytyy jäädä tänne yöksi. Ollaan punnerrettu suunnitelmia pitkään. Mä en yhtään tajunnu kuinka myöhä on. Mä hyvitän tän. Halaus.

Hyvitän tän ja halaus. Ihanko totta? Tungin puhelimen vihaisena laukkuuni ja otin avainkortin esiin. Kävelin ovelle, painoin avaimen lukijaan ja väänsin ovenkahvaa. Lukija välähti punaisena ja potkaisin ovea ärtyneenä. Olin eilenkin joutunut hakemaan uuden avaimen, kun se oli lakannut toimimasta.

Luetin kortin uudelleen, mutta valo välähti edelleen punaisena. Väänsin kahvaa ja yritin sinnikkäästi uudelleen. En halunnut uskoa, että minun pitäisi kaiken päälle lähteä vielä takaisin 20 kerrosta alempana sijaitsevaan vastaanottoon.

Siinä samassa ovi avautui, mutta sillä ei ollut mitään tekemistä avainkorttini kanssa. Ovi nykäistiin auki sisältä päin, ja huomasin seisovani kasvokkain pitkän, sopusuhtaisen hoikan miehen kanssa. Arabi, mielessäni välähti välittömästi. Ja kaunis sellainen, jokin härnäävä ääni sisälläni lisäsi. Olin itse 174 senttiä pitkä ja kahdeksan sentin koroissani yli 180 senttiä, mutta toisin kuin Ilpo, tämä mies oli minua koroissanikin pidempi. Ei valtavan paljon pidempi, mutta sen verran kuitenkin, että jouduin kohottamaan katsettani.

Miehell√§ oli mustat kiilt√§v√§t hiukset, jotka oli j√§tetty p√§√§lt√§ pidemmiksi ja su’ittu sitten taaksep√§in ja tarkasti muotoiltu lyhyt, musta parta. H√§nen suorat, paksut kulmansa n√§yttiv√§t ankarilta ja h√§nen silm√§ns√§ kimalsivat h√§m√§r√§ss√§ valaistuksessa aivan yht√§ mustina kuin h√§nen hiuksensakin. Miehell√§ oli yll√§√§n valkoinen pukupaita ja suorat housut, ja h√§nen toisessa k√§dess√§√§n oli kultainen kalvosinnappi.

Mies sanoi jotain arabiaksi, ja kun puistin päätäni, hän vaihtoi englantiin, joka kuulosti brittiläisemmältä kuin itse kuningatar Elisabet.

-Sinä et taida olla huonepalvelusta, hän sanoi ilkamoivalla äänellä ja katsoi minua päästä jalkoihin sillä tavalla, että sisälleni asettui outo, epämukava tunne.

Epämukava siksi, etten osannut arvioida, pidinkö lepattavasta, tuulenpuuskan lailla lävitseni kulkevasta huminasta ihoni alla. Ja siksi etten tiennyt, olisiko parempi pitää vai olla pitämättä.

-Anteeksi, henkäisin ja katsoin ympärilleni. Kerros näytti aivan identtiseltä verrattuna omaan kerrokseeni.

-Missä kerroksessa minä olen?, kysyin.

Oma englantini kuulosti kömpelöltä miehen sulavan lausunnan rinnalla.

-Kahdennennessakymmenennessäensimmäisessä, mies vastasi ja lisäsi:

-En min√§k√§√§n ole omassa kerroksessani. Olin sy√∂m√§ss√§ kahden…henkil√∂n kanssa, jotka juuri p√§√§ttiv√§t j√§tt√§√§ minut lopettamaan ateriani yksin.

Mies veti suunsa hymyyn ja virnisti minulle silm√§t ilkikurisesti v√§l√§ht√§en niin, ett√§ tajusin varmasti, ett√§ h√§nen seurueessaan oli ollut pariskunta. Pelk√§sin √§kki√§ putoavani polvilleni. En ollut koskaan n√§hnyt sellaista hymy√§. Sitten korjasin itse√§ni. En ollut koskaan n√§hnyt sellaista miest√§ enk√§ sellaista hymy√§. Tuijotin muukalaista sanattomana, ja¬† mielikuvitukseni puki h√§net arabikaapuun ja vei h√§net ratsastamaan kamelilla hiekkadyyneille kuin muinaisajan Ň°eikit.

Mies antoi minun tarkastella kasvojaan hetken ilmeenkään värähtämättä, mutta sitten hänen tummat silmänsä harhailivat silmistäni poskipäilleni ja huulilleni ja siitä valkoisen silkin peittämälle vartalolleni. Minusta tuntui kuin minua olisi kosketeltu. Ensin kaulalleni, sitten rinnoilleni, jotka äkkiä tuntuivat tavattoman raskailta, siitä vatsalleni ja lanteilleni ja lopulta säärilleni. Kun mies nosti taas katseensa silmiini, pulssini hakkasi tuhatta ja sataa ja vartaloni tuntui yhtä aikaa kevyeltä ja lyijynraskaalta.

Ankarat kulmat kohosivat hieman ja sitten mies sanoi:

-Minä olen Farhad. Tänne on tulossa vielä jälkiruokaa ja täällä olisi tarjolla todella hyvää viiniä. Haluaisitko liittyä seuraani?

-Min√§ en…, aloitin automaattisesti seitsem√§n vuoden avioliiton ja nelj√§ntoista vuoden yhdess√§olon j√§lkeen, mutta jokin sulki suuni.

Mitä pahaa siinä olisi, jos istuisin hiukan iltaa tämän miehen kanssa? Kysehän oli vain jälkiruoasta ja viinistä. Ja olin juuri istunut yksin odottamassa miestäni yli kaksi tuntia turhan takia. Tuskin minullakaan niin huono tuuri oli, että olin kolkuttanut jonkin raiskaajamurhaajan ovelle tällaisessa ympäristössä.

Keskeytin kohteliaan kieltäytymiseni ja puraisin huultani. Farhadin katse singahti heti huulilleni, ja minusta tuntui, että aloin jollain kummalla tavalla hehkua.

-Se olisi oikeastaan varmaan hauskaa, kiitos, sanoin reippaasti ja hymyilin miehelle.

Siinä samassa kuulin hissin ovien aukeavan ja näin tarjoilukärryjen ja hotellin työntekijän tulevan meitä kohti.

-Mitä jos kuitenkin mennään minun omaan huoneeseeni?, mies kysyi.

-Se on tätä mukavampi, hän lisäsi.

Nyökkäsin myöntävästi ja olin pöyristynyt hullunrohkeudestani. Sitten mietin, mitä mies tarkoitti mukavammalla huoneella, kun koko hotelli oli täynnä tilavia, ylellisiä huoneita, joista oli näköala merelle. En ehtinyt pohtia asiaa kauan, sillä Farhad puhutteli työntekijää nopeasti arabiaksi, joka nyökkäsi kunnioittavasti ja lähti meidän matkassamme takaisin hisseille. Matkustimme 30. kerrokseen, jossa ei ollut samanlaista loputonta riviä ovia kuin alemmissa kerroksissa, ja kun Farhad avasi oven huoneeseensa, tajusin mitä hän oli tarkoittanut.

Miehen huone ei ollut huone Рse oli huoneisto. Seinät oli konjakinruskeat ja kauniisti puupaneloitu ja koristekaiverrettu, olohuonetta muistuttavassa tilassa oli kaksi matalaa sohvaa, jotka näyttivät olevan täynnä tyynyjä ja kaikkialla oli itämaisia lyhtyjä, jotka loivat salaperäisiä valoja ja varjoja ympäri syvän punaisin ja sinisin kankain sisustettua tilaa.

-Tämä sviitti on kuulemma nimeltään Tuhat ja yksi yötä, Farhad sanoi takaani ja astahdin ihastuneena eteenpäin.

-Siltä se näyttääkin, vastasin lumoutuneena.

Lämmin käsi tarttui kyynärvarteeni, ja Farhad ohjasi minut sohvalle. Ihokarvani tuntuivat nousevan pystyyn kaikkialla ihollani, kun mies kosketti minua, ja aiempi epämukava tunne kasvoi minussa entisestään Рminusta tuntui kuin sisälläni olisi kuhissut mehiläispesä. Sohva oli, kuten olin epäillytkin, niin matala ja toisaalta niin leveä, että se houkutteli ihmisen väkisinkin puolimakaavaan asentoon. Nojasin kylkeäni selkänojaan ja pariin värikkääseen tyynyyn ja puristin sääreni yhteen, kun taitoin ne melkein takamukseni alle.

Jälkiruokalajitelma asetettiin eteemme ja kun hotellin työntekijä poistui, huoneeseen laskeutui hiljaisuus. Sydämeni hakkasi ja käteni tuntuivat hikoavan. Ihmettelin, miten ihmeessä olin päätynyt tänne: ylelliseen huoneistoon uppo-oudon, ulkomaalaisen miehen kanssa, josta en tiennyt mitään muuta kuin nimen, ja että hän näytti saavan minut tekemään omituisia asioita.

Vilkaisin nopeasti oikealle puolelleni ja näin Farhadin komean, voimakkaan profiilin ja pitkinä kaartuvat mustat ripset, kun mies kumartui kaatamaan minulle punaviiniä avonaisesta pullosta, jonka hän ilmeisesti oli tuonut mukanaan.

-Mikä sinun nimesi on?, Farhad kysyi ja äkkiä hänen silmänsä olivat taas minussa.

Mehiläispesämäinen humina sisälläni kihisi jo sietämättömän suurena, ja mieleni teki raapia itseäni. Jalkovälissäni sykähti rajusti ja lopulta jopa minun kaltaiseni, jatkuvassa seksin puutteessa elänyt nainen ymmärsi, mistä oli kyse. Vartaloni viestitti kaikin mahdollisin tavoin, mitä se halusi. Se halusi saada Farhadin. Se vaati saada Farhadin. Se suorastaan parkui himosta ja tarpeesta. En ollut tajunnut asiaa heti vain siksi, ettei kehoni ollut koskaan reagoinut kehenkään tai mihinkään tällaisella voimalla.

-Matilda. Mutta kaikki kutsuvat minua Tildaksi, vastasin värisevällä äänellä ja pusersin käsiäni yhteen.

Lähde. Sinun ei pitäisi olla täällä.

Järkeni yritti taistella kaikkialle tunkeutuvaa halua vastaan, mutta se oli häviämässä pelin surkeasti. Kehoani tai himoani ei kiinnostanut se, että olin naimisissa oleva nainen eikä se, ettei minun pitäisi viettää aikaa vieraan, aivan liian viehättävän miehen kanssa tämän yksityisessä sviitissä. Valo heijastui miltei mustista silmistä, kun Farhad sanoi:

-Tilda.

Hän piti pienen tauon ja minusta tuntui siltä kuin hän olisi maistellut sekä nimeäni että minua itseäni.

-Sinä olet kaunis, Tilda, mies sanoi suoraan.

Poskeni punehtuivat, järjen kuulutukset katosivat jonnekin hyvin kauas, enkä saanut silmiäni irti Farhadista. Minä en tee tällaista, kuulin aivojeni yrittävän vielä viestittää, mutta kun raotin huuliani puhaltaakseni kiihtyneen hengitykseni ulos keuhkoistani ja näin Farhadin silmien laskeutuvan suulleni, viesti katosi lopullisesti.

Mies otti lautaselta baklava-leivonnaisen ja nosti sen väliimme. Hän nojasi toisella kädellään sohvan selkänojaan ja sanoi:

-Minä olen puoliksi arabi ja puoliksi britti. Olen syönyt baklavaa lapsesta asti molemmissa kotimaissani ja lukemattomissa Välimeren ja Lähi-idän maissa. Tämä on parasta, mitä olen ikinä maistanut. Se on yksi syy, miksi palaan tähän hotelliin.

Mies työnsi sormissaan pitelemäänsä leivonnaista minua kohti ja tiesin, että jos tekisin, kuten hän halusi ja söisin baklavan hänen kädestään, tekisin jotain muutakin. Katsoin kuin hidastetussa filmissä, kuinka miehen sormet lähestyivät suutani. Farhadin kasvoilla oli keskittynyt ilme ja hänen silmänsä yllyttivät minua tavalla, jota en osannut selittää. Oli kuin paholainen olisi houkutellut tekemään sopimusta kanssani.

Avasin suutani, haukkasin pienen leivonnaisen suuhuni ja samalla huuleni liukuivat pienen hetken miehen sormilla.

-Voi luoja, sanoin, kun makeaakin makeampi lehtitaikinan, hunajan, pistaasipähkinän ja minulle tuntemattomien aromeiden yhdistelmä täytti makuaistini.

Suljin hetkeksi silmäni ja pyörittelin taivaallista, tahmeaa leivosta suussani.

-Voi luoja todellakin, kuulin Farhadin sanovan hiukan käheästi ja avasin taas silmäni.

Farhad tuijotti minua samalla, kun nuoli sormensa tahmeasta sokerista, ja minä tuijotin hänen sormiaan, joita olin juuri koskettanut suullani. Yhtäkkiä miehen katse vilahti käteeni. Huomasin pyöritteleväni vihkisormustani sormessani ja jäykistyin.

-Oletko sinä naimisissa?, mies kysyi äänellä, joka ei paljastanut mitään.

Nyökkäsin ja aloin änkyttää:

-Mi-min√§ en yleens√§…en todellakaan koskaan…koskaan…tee t√§llaista.

Farhad katsoi minua pää kallellaan ja kysyi sitten:

-Miksi sitten nyt?

Olisin halunnut kertoa illastani, kulahtaneesta avioliitostani, hylätyksi tulemisen tunteestani, mutta kohautin vain olkapäitäni ja sanoin:

-En osaa sanoa. Avioliittoni ei ole kunnossa. Ja sinussa on jotain. Jotain, mitä minun avioliitossani ei ole.

Farhad liikahti sohvalla lähemmäs. Hänen kätensä nousi niskalleni, siveli sitä hetken ja avasi sitten nutturaani kiinni pitelevän kamman niin, että tummat, pitkät suortuvani valahtivat olkapäilleni. Henkäisin yllätyksestä ja niskastani kuumina säteinä vartalooni leviävästä poltteesta. Ennen kuin ehdin ajatella sekuntiakaan enempää, Farhad oli painanut suunsa omaani vasten.

En muistanut, koska minua olisi suudeltu sillä tavalla. Ei ehkä koskaan.

Farhad  hyväili huuliani omillaan ja hänen kielensä työntyi suuhuni, omaa kieltäni vasten, samalla kun hänen kätensä vaelsi niskaltani selälle. Hetken suutelimme sillä tavalla. Suumme tutkivat toisiaan hitaasti ja nautinnollisesti, ja tunsin Farhadin lämpimän käden hierovan alaselkääni. En edes huomannut, että mies nojautui hitaasti vasten sohvan selkänojaa ja että minä seurasin perässä, ennen kuin kellahdin puolittain miehen päälle.

Farhadin parta tuntui karhealta kasvoillani, hänen vartalonsa hohkasi lämpimänä omaani vasten ja hänen suunsa sai minussa heränneen nälkäisen pedon jahtaamaan lisää. Kun hänen kätensä liikkuivat selältäni takamukselleni ja siirsivät minut hajareisin hänen syliinsä, en muistanut enää omaa nimeänikään saati sitä, että olin naimisissa.

Ujutin käteni väliimme ja aloin avata miehen paidannappeja. Farhad sormeili mekkoani ylhäällä pitelevän solmun auki niskassani ja äkkiä rintani olivat paljaat. Mies keskeytti suudelman ja työnsi minua irti itsestään. Katsoin mieli himosta sumuisena, kun Farhad otti toisen rinnankärkeni suuhunsa ja imaisi lujaa. Voihkaisin ääneen ja sitten uudelleen, kun hän puristi toisen rintani käteensä.

Minusta ei ollut koskaan tuntunut tällaiselta Рniin mielettömän halutulta ja halukkaalta yhtä aikaa. Niin mielettömän paheelliselta ja uskaliaalta. Mies kuori mekon näppärästi yltäni ja katsoi minua ylhäältä alas. Hänen toinen kätensä liukui taas rinnoilleni, jotka tuntuivat tuskallisen kivistäviltä ja kaksi kertaa suuremmilta kuin normaalisti. Toinen käsi vaelsi vatsallani ja vyötärölläni.

-Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä kaikkea minä haluan tehdä sinulle, Tilda, Farhad kuiskasi. Hänen kasvonsa olivat kireät, ja silmissä paloi musta, synkkä himo.

Miehen sanat kouristivat vatsaani, niin hyviltä ne tuntuivat. Suonissani kihissyt himo oli paisunut järisyttävän suureksi odotukseksi, ja kun Farhad siirsi kätensä kokeilevasti satiinisille, harvinaisen seksikkäille alushousuilleni, annoin hänen tehdä niin. Nojauduin kiinni mieheen, jonka paidan olin saanut jossain välissä avattua kokonaan, sivelin paksuja, mustia hiuksia ja painoin jalkovälini tiukasti miehen lantiota vasten. Suustani pääsi minulle täysin vieras kireän himokas voihkaisu, kun tunsin kovan, pitkän kohouman jalkoväliäni vasten.

Farhad painoi suunsa taas suulleni, karheat rintakarvat hiertyivät rintojani vasten ja miehen kädet sukelsivat alushousujeni alle hieromaan paljaita pakaroitani. Mielessäni välähteli, miten epätodellista tämä oli. Olin alastomana täysin vieraan miehen sylissä ja suorastaan kerjäsin hänen kosketustaan. Minun pitäisi lopettaa, ajattelin taas hämärästi, mutta en tehnyt elettäkään siihen suuntaan.

Farhad puristi pakaroitani lujemmin ja äkkiä hän kaatoi minut alleen sohvalle. Huudahdin yllättyneenä ja yritin vetää häntä uudelleen itseäni vasten, mutta mies nousi katsomaan alastonta vartaloani. Näin hänen katseensa soljuvan pitkin vartaloani hänelle avoinna oleville reisille. Minusta tuntui, että Farhad hengitti raskaammin ja sitten tunsin, kuinka hänen sormensa kiertyivät valkoisten satiinipöksyjeni kankaaseen.

-Söpöä. Söpöä ja aivan turhaa, Farhad sanoi matalalla, melkein synkällä äänellä.

Sitten hän nykäisi molemmin käsin. Kuulin ohuen satiinin repeävän. Mies oli repinyt alushousuni, ja pelkkä ajatus sai minut entistä villimmäksi.

Hetken h√§n vain tuijotti. Min√§ tuijotin Farhadin ilmett√§, joka oli kuin sudella herkkuaterian √§√§rell√§. Mies liu’utti toisen k√§tens√§ sis√§reidelleni ja tunsin kahden pitk√§n sormen sivelev√§n h√§pyhuulieni herkk√§√§ ihoa. Se ajoi minut lopullisesti rajan ylitse. Tajusin, etten pystyisi lopettamaan, vaikka haluaisin. Jalkov√§lini oli turpea ja niin litim√§rk√§, ett√§ tunsin nestepurkausten valuvan kohti pakaravakoani, kun Farhadin sormet tutkivat verkkaisesti liukkaita poimujani¬† Kaarsin selk√§√§ni ja painauduin tiukemmin k√§tt√§ vasten.

-Kiimainen tuhma rouva, Farhad kuiskasi.

Se sai minut tuntemaan itseni paitsi todella tuhmaksi, myös entistä kiimaisemmaksi.

-Pane minua, suustani pääsi epätoivon värittämällä äänellä ja sävähdin yllätyksestä ja nautinnosta, kun minulle täysin tuntemattoman miehen peukalo painui lujasti tykyttävän kuumaa klitoristani vasten samalla, kun toinen sormi upposi märkään pilluuni.

-Voi kyllä, varmasti panen, Farhad lupasi.

Mies riisuutui nopeasti ja ihailin veistoksellisen kaunista, pitkää miehen vartaloa, kunnes katseeni osui hänen kaluunsa. Jalkovälini kouristui nopeasti ja voimalla pelkästä ajatuksesta, että saisin sellaisen kullin sisääni. Pitkän, suuren kullin, joka kaartui oikealle ja jonka pinnalla mutkitteli paksu suoni. Ainakin puolta suurempi kuin Ilpolla, himon sokaisemassa mielessäni pyöri, kun työntäydyin ylös sen verran, että pystyin tarttumaan kovana seisovaan elimeen.

Farhad ähkäisi ja sulki silmänsä, kun puristin käteni hänen ympärilleen. Sitten hän äkkiä tarttui käteeni, ja tunsin sormet nimettömälläni. Mies alkoi hivuttaa sormuksiani pois. Ajattelin ensin, että hän halusi ne jostain syystä pois näkyviltä, mutta en olisi voinut pahemmin erehtyä. Farhad sujautti sormukset oman etusormensa sormenpäähän Рpitemmälle ne eivät menneet Рja alkoi sitten hieroa märkänä vuotavaa vakoani niin että tunsin sormusten metallin ja vieraan miehen sormien kosketuksen yhtä aikaa. Sormet ja sormukset kulkivat klitorikseltani pillunaukolleni ja siitä alemmas, pakaravakooni asti ja palasivat takaisin ylös.

Huohotin ja puristin silmiäni kiinni. Tunsin uskomattoman orgasmin jyskyttävän lähemmäs ja työnsin itseäni muukalaisen sormia vasten. Se tuntui niin ihanalta ja niin väärältä yhtä aikaa. Se, että vedin sillä tavalla avioliittoni ja mieheni lokaan, tuntui hävyttömältä, mutta kiihotuin leikistä silti entisestään. Farhadin toinen käsi siveli vatsaani ja rintojani ja kun hän upotti etusormensa hetkeksi sisääni, pilluni puristui sormen ja sormusten ympärille välittömästi, haluttomana päästämään niitä pois.

-Katso mitä sinä annat minun tehdä rakkailla vihkisormuksillasi, Farhad kuiskasi ja otti sormensa pois. Hän kuljetti sormiaan ja sormuksia rinnoillani ja vatsallani niin, että tunsin märät vanat, jotka hänen kosketuksestaan jäivät iholleni ja näin, miten metalli kiilteli mehuistani. Rintani sojottivat kovina ja kärsimättöminä kohti kattoa kuin ohjukset, vatsaani kaiveli pohjaton himo, ja kun mies kumartui jalkoväliini niin, että hän pääsi nuolaisemaan turpeaa, kiihottunutta pilluani, sanoin uudelleen:

-Pane minua Farhad. Ota minut.

Mies ei vastannut mitään. Hän puraisi kevyesti häpyhuuliani, jotka olin toiveikkaasti ennen matkaa vahauttanut paljaiksi ja kuljetti kieltään pienellä tummalla karvakolmiolla, jonka olin jättänyt koristamaan häpykumpuani.

-Eikö sinun miehesi osaa tyydyttää sinua, kun sinä noin kerjäät vieraalta?, Farhad mutisi himon karhentamalla äänellä.

-Ei!, parahdin ja sain viimein, mitä niin kiimaisena olin odottanut jo ikuisuuden.

Farhad asettautui päälleni toisen kyynärpäänsä varaan nojaten. Hän tarttui reiteeni, painoi suuren kyrpänsä kärjen pilluani vasten ja tuijotti syvälle silmiini. Tunsin paksun, suuren terskan työntyvän hiukan sisääni. Vaikersin nautinnosta suu auki ja miehen sormet nousivat sivelemään huuliani. Hän kehotti tummalla äänellä:

-Ime. Ime omat mehusi suuhusi näistä sormista ja sormuksista, kaunis, likainen Tilda-rouva.

Tein työtä käskettyä. Imaisin Farhadin etu- ja keskisormen suuhuni ja tunsin omien nesteideni ja metallin maun. Miehen kasvot vääristyivät ja hän menetti viimein kaiken kärsivällisyytensä. Hän tunkeutui rajusti ja mitään kyselemättä sisälleni niin ihanan paksuna ja pitkänä, että tunsin halkeavani. En pystynyt enää estämään sitä tulemasta. Vuosien tyydyttämätön seksuaalinen kaipaus ja yhtäkkinen, odottamaton himon herääminen toista miestä kohtaan vyöryttivät ylleni mielihyvän meren, jonka aallot tyrskivät niin rajuina, että laukesin, ennen kuin Farhad ehti työntyä sisääni toista kertaa.

-Voi helvetti, mies mutisi korvani juuressa ääni paksuna, kun parahdin kerta toisensa jälkeen kuin satutettu eläin, ja pilluni sykki ja kouristeli miehen ympärillä.

Farhad painautui viimein kokonaan päälleni ja tukistin häntä niin, että hän kirosi uudelleen. Suljin sääreni hänen ympärilleen, ja kun tunsin hänen vartalonsa liukuvan päälläni ja hänen kullinsa kyntävän sisääni niin uskomattoman ihanasti, kurotin toisen käteni hänen alaselälleen, kannustamaan häntä kiihdyttämään tahtia.

Vartaloni ei toipunut kunnolla ensimmäisen orgasmin iskusta, kun toinen alkoi kiristää sisikuntaani. Farhad mutisi arabian ja englanninkielisiä sanoja ja mitä epävakaammalta hän alkoi kuulostaa ja mitä tiheämmin hän iski sisääni, sitä nopeammin kiimainen nautinto kerääntyi sisääni. Pilluni alkoi kiristyä ahtaaksi, märäksi onkaloksi, joka tuntui vain pienenevän ja tiukkenevan, mitä ankarammin mies nai minua.

-Nopeammin!, läähätin, kun tunsin horjuvani aivan kuilun reunalla.

Farhad sähähti jotain, vetäytyi minusta melkein kokonaan ulos ja jysäytti kivikovan kalunsa sisääni niin rajusti, että romahdin kuin räjäytetty kallio. Ulvaisin pitkään ja koko vartaloni tärisi, kun huumaava mielihyvä ajoi ylitseni. Farhadin kalu sisälläni tuntui nytkähtelevän sisälläni. Hän nussi minua vielä muutaman, pitkän rajun työnnön verran, ja samalla kun hän laukesi, hän ärjäisi taas jotain käsittämätöntä.

Makasimme päällekkäin, eikä kumpikaan meistä pystynyt liikkumaan tai ajattelemaan pitkään aikaan. Tunsin oman ja Farhadin hien sekoittuvan toisiinsa ja nautin lämpimästä miesvartalosta, kunnes viimein leijuin alas huipultani, ja järki pääsi ääneen.

Sinä olet naimisissa oleva nainen ja menet nussimaan vierasta miestä kuin halpa lutka. 

Katumus ja syyllisyys tulvahtivat rentoutuneen tyydyttyneisyyden sekaan, ja vääntelehdin niin, että Farhad tajusi siirtyä sivuun. Punnersin istumaan ja puin valkoisen pukuni hätäisesti ylleni.

-Tämä oli hirvittävä virhe, sanoin matalalla, melkein itkuisella äänellä.

-Minun ei olisi pit√§nyt…min√§ en tee t√§llaista…, sopersin edelleen ja haparoin niskasolmun kiinni.

Farhad lepäsi kyynärpäänsä varassa sohvalla, ja kun uskaltauduin katsomaan häntä silmiin, hän katsoi minua raukeasti ja hymyili.

-Sinä olet väärässä, kultaseni. Sinä aivan ilmeisesti teet tällaista. Ja minä takaan, että sinä haluat tehdä tällaista toistekin. Ei. Minä takaan, että sinä teet tällaista toistekin.

En vastannut mitään. Kyyneleet silmissäni kirvellen ja Farhadin lupaus korvissani kaikuen nappasin kenkäni ja melkein juoksin ulos sviitistä.

USKOTON on Lilithin blogissa aikoinaan julkaistu vanhempi tarina ja Lilithin vastaus sheikkiromansseihin.:) Jos haluat ostaa tarinan omaksi, sen voit tehd√§ kaupassa tai klikata linkki√§ suoraan T√ĄST√Ą (4,95 EUR SIS. ALV, 3 LATAUSKERTAA)

Lue lisää tarinoita

Hotwife – reunalla on kaupassa!

Hei! En ole tänne kauheasti hetkeen uutisia kirjoitellutkaan, kun olen pitänyt taas välissä blogiani ensisijaisena tiedotusväylänä. Nyt kuitenkin kävi niin, että uusi Hotwife putosi ikään kuin syliin. En oikein tiedä, missä välissä sen kirjoitin, mutta niin se vain...

HOTWIFE – REUNALLA ūüĒ•ūüĒ•ūüĒ•

Rippijuhlat olivat sitä, mitä ne useimmiten olivat kummeiksi pyydetyille ystäväpariskunnille. Vieraita sukulaisia, teennäistä keskustelua, kakun kehumista, vaikkei siinä kauheasti kehumista olisi ollutkaan. Tosin Annukan kakut olivat aina herkullisia, mutta minä...

HAUTAJAISET ūüĒ•

Olimme juuri saaneet hautaustoimiston takahuoneeseen pari uutta malliarkkua näytteille, kun kuulin ovikellon helähtävän saapuvan asiakkaan merkiksi. Hipaisin kauniin, pellavalla päällystetyn arkun sivua, jolla kulki tummempi, koristeellinen nauha ja sanoin Petrille:...

TUOMARI ūüĒ•ūüĒ•ūüĒ•

Hei! Pari sanaa tarinasta, kun ensimmäinen luku ei siitä välttämättä paljon kerro. Tuomari on tarina, joka ei ehkä ensisilmäyksellä siltä näytä, mutta on kuitenkin bdsm-suhteeseen etenevä tarina. Tarina ansaitsee kolme liekkiäänkin siksi, sillä kohtaukset voivat...

Opettaja ūüĒ•ūüĒ•

Heräsin hitaasti ja vastentahtoisesti, kun aurinko tuntui häikäisevän, vaikka silmäni olivat vielä kiinni. Suuni maistui happamalta, silmäni tuntuivat turvonneilta ja ohimoissani jyskytti. Tapailin muistikuvia edellisillalta, ja kun tavoitin ne, vatsaani viilsi häpeä...