Ystävä *

Mitä tehdä, kun tapaat entisen parhaan ystäväsi ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen, ja hänestä on tullut niin himoittava, että hänestä ei saa silmiään irti?

Sofia ja Santeri olivat aikanaan vuosikausia parhaat ystävät, kunnes parin välit rikkoontuivat, ja Santeri lähti Yhdysvaltoihin tavoittelemaan unelmiaan elokuvakäsikirjoittajana. Nyt mies on palaamassa Suomeen ja Sofia on luvannut majoittaa hänet.

Kun Sofia kohtaa Santerin lentokentällä, häneen iskee paniikki. Sofia haluaa Santeria nyt aivan eri tavalla kuin teini-ikäisenä. Mutta miten käy ystävyyden, jos seksi astuu kuvioihin?

Lue tarinan ensimmäinen luku ilmaiseksi – ostamalla tuotteen saat ladattua pdf-tiedoston, jossa tarina on kokonaisuudessaan.

140 s. (A4) isbn 978-952-69623-2-0

4,50

ISBN- N/A Osasto:

Sofia ja Santeri olivat aikanaan vuosikausia parhaat ystävät, kunnes Sofian poikaystävävalinta rikkoi parin välit. Santeri katosi Suomesta Yhdysvaltoihin tullakseen elokuvakäsikirjoittajaksi, Sofia meni äitinsä firmaan palkanlaskijaksi — ja erosi lopulta vuosien jälkeen petollisesta poikaystävästään.

Vähitellen vanhat ystävykset alkoivat vaihtaa sähköpostiviestejä, yhä useammin ja pidempiä. Sofia ei kuitenkaan ole tavannut vastikään todelliseen kuuluisuuteen noussutta Santeria koko aikana, kymmeneen vuoteen.

Nyt hän tapaa.

Santeri palaa Suomeen hoitaakseen kuolleen isänsä jäämistöön liittyviä asioita. Sofia puolestaan on kutsunut Santerin näiksi viikoiksi kotiinsa, jottei miehen tarvitse viettää aikaa huonokuntoisessa ja laiminlyödyssä omakotitalossa maalla.

Epävarmana ja hieman sisäänpäin kääntyneenä ihmisenä Sofialla ei ole montaa läheistä ihmistä elämässään, ja hän toivoo saavansa vihdoin välinsä Santerin kanssa lopullisesti korjattua. Sitä suurempi hänen järkytyksensä onkin, kun hän joutuu vastakkain kymmenen vuotta vanhemman Santerin kanssa.

Mies vaikuttaa tuttuakin tutummalta ja silti aivan vieraalta. Ystävälliseltä ja helposti lähestyttävältä, kyllä. Mutta myös itsevarmalta, määrätietoiselta ja pyörryttävän puoleensavetävältä.

Sofia häpeää uusia, hävyttömän himokkaita ajatuksiaan ja yrittää urheasti taistella vaistojaan vastaan. Hän muistuttaa itselleen yhä uudestaan, että hän haluaa vanhan ystävänsä takaisin - ei mitään muuta. Hän yrittää vakuutella itselleen, että hän on vain miehen puutteessa. Hän jopa aktivoi epätoivoissaan nettideittitilin ja pyytää Santeria treffikonsultiksi.

Mutta mitä tehdä, kun treffikonsultti kiinnostaa huomattavasti enemmän kuin treffien järjestäminen? Tai kun alkaa vaikuttaa siltä, että Santeri ei panisi lainkaan pahakseen pientä lomaromanssia?

Lilith tarjoilee tällä kertaa romanttisen tarinan, joka ei sisällä kinkyilyä tai fetissejä, ja joka etenee kiihkeisiin hetkiin hitaammin kuin Lilithin tarinat yleensä. Toki niihinkin päästään. Ja kuten tavallista, kun niihin päästään, ne on kirjoitettu suoralla suomen kielellä.