TUOMARI 🔥🔥🔥

Leea on aina haaveillut alistamisesta. Max häpeää sitä, että hän on aina halunnut alistaa.

 

4,50

ISBN- 978-952-7451-03-8 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Leea on aina haaveillut alistamisesta. Max häpeää sitä, että hän on aina halunnut alistaa.

Maitojunalla kotiin. Niin Leea ajattelee, vaikka istuukin lentokoneessa palatessaan koti-Suomeen. Leea on viipynyt turhan pitkään parisuhteessa, jossa häntä on pitänyt enimmäkseen taloudellisesti mukavat olot. Kun hän on viimein eronnut, hän palaa kotimaahan lähinnä häpeissään. Hän on laiskotellut tutkintonsa valmistuttua, eikä hänellä siten ole töitä, rahaa eikä kovin paljon itsekunnioitustakaan.

Töitä ja rahaa Leea kuitenkin tarvitsee, sillä hän haluaa tehdä viimein jotain oikein ja auttaa rakennusvirheen takia vaikeaan tilanteeseen ajautuneita vanhempiaan. Ensihätään Leea majoittuu parhaan ystävänsä Kristan vierashuoneeseen. Saman katon alla majailee Kristan avomies, juuri tuomariksi valittu Max.

Leea järkyttyy pahanpäiväisesti, kun hän huomaa Maxin niin puoleensavetäväksi, että hän ei saa silmiään tästä irti.

Laskelmoiva lutka. Niin Max ajattelee Leean tavasta elättää itsensä. Hänen arvionsa ei ainakaan parane, kun heti ensimmäisenä iltanaan Leea näyttää tyrkyttävän itseään Maxille, vaikka raahaa paikalle humalapäissään toisen miehenkin. Hän haluaisi antaa Leealle selkäsaunan - ja vähän muutakin.

Max on yrittänyt tunkea taipumuksensa ja muistonsa vuosien takaisesta bdsm-suhteesta taka-alalle, mutta ne pelmahtavat kaikki esiin tuoreina ja vaativina, kun Leea ilmestyy hänen asuntoonsa. Kun hän vääjäämättä päätyy miltei harrastamaan seksiä Leean kanssa, hän häpeää itseään toisin kuin koskaan aiemmin ja latelee Leealle uravinkkinsä - joiden joukossa on webcam-työ.

Leea ei halua enää jäädä hetkeksikään sietämättömäksi käyneeseen asuinjärjestelyyn ja jonkin ajan kuluttua hän löytää itsensä juuri sieltä, mihin Max on häntä paimentanut: webcam-sivuilta. Mutta miten käy, kun kohtalon oikusta Max päätyy todistamaan Leean esitystä - samana iltana, kun hän on todennut, että hänen on aika erota Kristasta.

Isbn 978-952-7451-15-1 (pdf), 167 s.