Seikkailijatar *

Räiskyvää sanailua, huumoria, periaatteiden yhteentörmäyksiä – ja intohimoisia hetkiä. 

Salla on loistava myyntipäällikkö, parantumaton bilehile ja hän harrastaa mutkattomia, lyhyitä miesseikkailuja. Hän ei ole kokenut yhtään vakavaa parisuhdetta, eikä hänellä ole aikomusta sellaista aloittaakaan – koskaan.

Paha vain, että Sallan pasmat menevät täysin sekaisin, kun hän iskee silmänsä yrmeään, huonosti pukeutuvaan – ja henkeäsalpaavan haluttavaan psykiatri Konstantin Kankaanpäähän. Konstantin vain sattuu olemaan vakava, pitkien parisuhteiden mies, joka ei lämpene kevytmielisille hauskanpitäjille.

Jotenkin parin satunnaisen kohtaamisen jälkeen Salla onnistuu saamaan Konstantinilta yhden kiihkeän viikonlopun, mutta mies ilmoittaa selvin sanoin, että enempää ei tipu.

Ikävä kyllä Salla ei saa Konstantinia mielestään, ja kun hän joutuu Konstantinin kanssa yhteiseen työhyvinvointiprojektiin, alkaa todellinen tahtojen taistelu. Salla päättää vietellä miehen vaikka väkisin, mutta huono tuuri ja Konstantinin itsekuri kaivavat jatkuvasti maata hänen jalkojensa alta.

Kumpi voittaa? Ärhäkkä miestennielijä vai tiukka periaatteiden mies? Vai voiko olla mahdollista, että he ehkä voivat voittaa…kumpikin?

206 s. (A4) isbn 978-952-69623-4-4

4,50

ISBN- N/A Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Salla Metsola on erinomainen myyntipäällikkö ja parantumaton hauskanpitäjä. Hän on ehtinyt 34 vuoden kypsään ikään kokematta yhtään vakavaa parisuhdetta, eikä aio sellaista aloittaakaan. Miesseikkailuja hänellä sen sijaan on ollut lukuisia, ja hän on nauttinut joka ikisestä.

Kun vakaa, harkitseva, huonosti pukeutuva, mutta käsittämättömän upea psykiatri Konstantin Kankaanpää joutuu Sallan tutkaimeen, Salla on pulassa. Hän haluaa miestä enemmän kuin koskaan ketään, mutta Konstantin on ärsyttävän kovapäinen, eikä tunnu lämpenevän Sallalle lainkaan.

Parin satunnaisen kohtaamisen jälkeen Salla saa kuin saakin numeronsa tungettua Konstantinille, ja mies antaa periksi yhden ainoan kerran. Näin hän Sallalle ilmoittaa. Samoin kuin että hän ei harrasta kevytmielisiä hauskanpitäjiä vaan vakavia parisuhteita. Paha vain, että intohimoisen viikonlopun jälkeen Sallan pakkomielle Konstantinia kohtaan kasvaa entisestään, täysin mahdottomiin mittoihin.

Kun hän ja Konstantin sitten sattumalta joutuvat yhteiseen työhyvinvointiprojektiin, alkaa tuima tahtojen taistelu.

Salla päättää vietellä miehen vaikka väkisin ja pitää hänet sängyssään niin kauan, että on varmasti saanut tarpeekseen. Salla muistuttaa itselleen, että hän on osastonsa paras myyjä, ja että hän on hyvännäköinen ja fiksu nainen. Totta kai hän saa yhden yrmeän tohtorin taivuteltua takaisin sänkyynsä. Konstantin kuitenkin näpyttelee päivästä toiseen kylmän viileästi tietokonettaan Sallan ponnisteluista ja pienistä mekoista huolimatta - ellei sitten heittele ivallisia kommentteja Sallan seuraelämästä.

Konstantinin raivostuttavan rautaisen itsekurin lisäksi myös huono tuuri kaivaa maata Sallan jalkojen alta.

Lopulta, monien mutkien jälkeen Konstantin vastaa Sallan hyökkäyksiin. Mutta se tapahtuukin sitten tavalla, jota Salla ei ole osannut lainkaan odottaa. Tavalla, jota hän ei ole koskaan kokenut - ei henkisesti eikä fyysisesti. Tavalla, joka saattaa muuttaa häntä ihmisenä pysyvästi.