PAJA *

Irina Alila pyörittää kaupungin rahoittamaa, kuntouttavaa työtoimintaa tarjoavaa pajaa. Paja sijaitsee loistavalla paikalla, jonne jokaisen on helppo tulla julkisilla, mutta se sijaitsee myös vuokratontilla.

Kun vuokrasopimus on umpeutumassa, tontin omistajayrityksen uusi toimitusjohtaja vähät välittää vanhan toimitusjohtajan lupauksista jatkaa vuokrasopimusta ja aikoo häätää pajalaiset tontilta – ja rakennuttaa muodikkaaksi muuttuneeseen ympäristöön yrityksen uuden keulakuvakonttorin.

Filip Lindell on etuoikeutetun suomenruotsalaisen perheen vesa, joka on käytännöllisesti katsoen kasvanut Sveitsissä ja nostanut aiemmin erään sveitsiläisen kelloyhtiön uuteen menestykseen Hän on Irinan mielestä oiva esimerkki kopeasta ja vain rahan ansaitsemista ajattelevasta kukkoilijasta.

Ikävä kyllä Irina tuntee olonsa huomattavan heikoksi, kun häiritsevän hyvännäköinen Filip vain saapuu lähettyville. Irina ei kuitenkaan ole primitiivisten viettiensä vietävissä – tai näin hän ainakin itselleen vakuuttaa – ja lähtee soitellen sotaan.

Hän uhkaa Filipiä oikeustaistelulla. Filip kiinnostuu pienestä mutta pippurisesta pajan johtajasta ja ehdottaa, että he keskustelisivat ongelmasta päivällisen äärellä. Siitä alkaa taistelu, jossa pelissä on paitsi Irinan rakastama paja, myös jotain paljon vaarallisempaa. Hänen sydämensä.

164 s. (A4) Isbn 978-952-69662-1-2

4,50

ISBN- 978-952-69662-0-5 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Irina Alila pyörittää kaupungin rahoittamaa, kuntouttavaa työtoimintaa tarjoavaa pajaa. Paja sijaitsee loistavalla paikalla, jonne jokaisen on helppo tulla julkisilla, mutta se sijaitsee myös vuokratontilla. Vuokratontin omistaa yritys, jonka toimitusjohtaja on tarjonnut tontin mielellään kaupungin käyttöön, ja vuokrasopimuksen uusiminen on pitänyt olla pelkkä muodollisuus.

Terveyssyistä vanha toimitusjohtaja jää eläkkeelle hieman yllättäen. Kun vuokrasopimus on umpeutumassa, tontin omistajayrityksen uusi toimitusjohtaja vähät välittää vanhan toimitusjohtajan lupauksista ja aikoo häätää pajalaiset tontilta – ja rakennuttaa muodikkaaksi muuttuneeseen ympäristöön yrityksen uuden keulakuvakonttorin.

Filip Lindell, etuoikeutetun suomenruotsalaisen perheen vesa, joka on käytännöllisesti katsoen kasvanut Sveitsissä ja nostanut aiemmin erään sveitsiläisen kelloyhtiön uuteen menestykseen, on Irinan mielestä oiva esimerkki kopeasta ja vain rahan ansaitsemista ajattelevasta kukkoilijasta. Ainakin noin periaatteessa. Irina on häpeissään siitä tosiasiasta, että hän tuntee itsensä huomattavan heikoksi, kun häiritsevän hyvännäköinen Filip vain saapuu lähettyville.

Irina ei kuitenkaan ole primitiivisten viettiensä vietävissä – tai näin hän ainakin itselleen vakuuttaa – ja lähtee soitellen sotaan. Hän uhkaa Filipiä oikeustaistelulla. Filip kiinnostuu pienestä mutta pippurisesta pajan johtajasta ja ehdottaa, että he keskustelisivat ongelmasta päivällisen äärellä.

Siitä alkaa taistelu, jossa pelissä on paitsi Irinan rakastama paja, myös jotain paljon vaarallisempaa. Hänen sydämensä.