ONNENONKIJA ***

Lila lähti lomalle etelään iäkkään rakastajansa kanssa pitääkseen vähän hauskaa. Kun iäkäs rakastaja äkkiä on poissa kuvioista, hänen pitää valita: ryhtyäkö miesjoukon haaremin valtiattareksi ja maksulliseksi naiseksi vai lentää kotiin? 

Vastauksen luulisi olevan päivänselvä, mutta se ei ole. Ei, kun miesjoukkoa johtaa hurmaava ja vaarallinen palkkasotilasorganisaation johtaja Taylor.

Lue tarinan ensimmäinen luku ilmaiseksi – ostamalla tuotteen saat ladattua pdf- tai epub-tiedoston, jossa tarina on kokonaisuudessaan.

167 s. (A4) isbn 978-952-69662-0-5

4,50

ISBN- 978-952-69662-0-5 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Lila on 19-vuotias nuori kaunotar, jonka äiti ei ymmärrä, miksi tytär vaivautuu opiskelemaan, kun voisi aivan hyvin vain poimia itselleen vain  rikkaan aviomiehen. Lila itse ei äitinsä vakaumusta niele, mutta parin huonohkon seksikokemuksen jälkeen hän päättää etsiä itselleen vanhempia ja ennen kaikkea taitavampia rakastajia. Hän keksii Tinderin.

Eipä aikaakaan, kun Lila löytää itsensä treffeiltä hävyttömän paljon vanhemman ja naimisissa olevan Clauden kanssa. Claude ihastuu nuoreen, kiihkeään rakastajattareensa siinä määrin, että kutsuu Lilan kanssaan seksin täyttämälle lomalle tuttunsa huvilalle Turkissa.

Tilanne mutkistuu kuitenkin huomattavasti, kun huvilan omistaja saapuu paikalle. Salaperäinen Taylor johtaa periaatteessa turvallisuusfirmaksi kutsuttua organisaatiota. Käytännössä hän kuljettaa palkkasotilaita ja kalustoa kenelle tahansa, joka palveluista maksaa.

Käy ilmi, että Claude on pelannut vaarallista peliä, ja se koituu hänen kohtalokseen. Lilaan Taylor suhtautuu miltei samalla mustavalkoisuudella. Hän antaa Lilalle kaksi vaihtoehtoa. Joko Lila toimii pari viikkoa hänen ja hänen viiden miehensä huorana ja tienaa mahtavasti tai lähtee takaisin Suomeen.

Lila yrittää turhaan vakuutella, ettei ole maksullinen nainen samaan aikaan, kun ihastuu hetki hetkeltä toivottomammin vaaralliseen Tayloriin. Taylor puolestaan vakuuttaa Lilalle, että kukaan ei pakota häntä mihinkään, vaikka hän miesten viihdykkeeksi suostuisikin. Taylor kehottaa Lilaa ajattelemaan, että hänellä on oma haaremi.

Kun Lila tekee päätöksensä, hän astuu seksinhuuruiseen nautinnon maailmaan ja polulle, joka on täynnä dramaattisia käänteitä. Kaiken keskellä moni asia on epäselvä, mutta yksi asia kirkastuu Lilalle hyvin pian. Jos Taylor haluaa, hän on valmis mihin vain. Taylorin vuoksi.