Kosto ***

Tarina kostosta, pakkomielteistä, rangaistuksesta ja alistumisesta. Lue Emilian matkasta BDSM:n ja intohimoisen rakkauden maailmaan.

Lue tarinan ensimmäinen luku ilmaiseksi – ostamalla tuotteen saat ladattua pdf-tiedoston, jossa tarina on kokonaisuudessaan.

98 s. (A4, tiiviimpi välistys kuin muissa tuotteissa), isbn 978-952-94-4133-4

4,50

ISBN- N/A Osasto:

Tarina kostosta, pakkomielteistä, rangaistuksesta ja alistumisesta.

Emilia on ajautunut paheiden täyttämään syöksykierteeseen. Hän on päätynyt jopa keltaisen lehdistön hampaisiin rikkaan isänsä huonosti käyttäytyvänä tyttärenä. Mutta julkisuus on vain jäävuoren huippu. Emilialla on salaisuuksia, jotka eivät kestä päivänvaloa - syystä tai toisesta.

Eräänä krapulaisena aamuna Emilia saa tietää jotain kammottavaa. Joku on jo kauan seurannut häntä tietokoneiden, puhelimien ja turvakameroiden kautta. Ja tällä henkilöllä on hallussaan jokainen törkyinen yksityiskohta Emilian elämästä.

Asiat kulminoituvat nopeasti, kun Emilia pakenee ensimmäisen rangaistuksensa jälkeen Unkariin ja kohtaa salaperäisen piinaajansa.

Emilia tuntee vastustamatonta vetoa vihollistaan kohtaan - ja ajautuu hitaasti mutta varmasti kiehtovaan bdsm:n maailmaan, joka hänelle on entuudestaan täysin tuntematon.

Huom! Tämä kirja sisältää rohkeita ja rajuja seksikohtauksia, joissa asioista puhutaan niiden oikeilla nimellä.