Jumalatar *

Periksiantamatonta himoa. Menneisyydestä vapautumista. Kipeitä loukkauksia. Yrityksiä toipua. Ja itsepäisesti orastavaa rakkautta. 

Upporikas playboy rakastuu -tarina on kerrottu monta kertaa, mutta ei koskaan Lilithin twistillä. Konrad von Holstein on pesunkestävä naistennaurattaja ja yökerhomoguli, joka lähtee jahtaamaan idealistista hyväntekijää, Minervaa. Seuraa tahtojen taistelua, hurjia sanasotia, kiihkeitä hetkiä ja lopulta myös playboy päätyy pohtimaan, voiko laatu sittenkin korvata määrän.

Lue tarinan ensimmäinen luku ilmaiseksi – ostamalla tuotteen saat ladattua pdf-tiedoston, jossa tarina on kokonaisuudessaan.

145 s. (A4) isbn 9789526962313

4,50

ISBN- N/A Osasto:

Periksiantamatonta himoa. Menneisyydestä vapautumista. Kipeitä loukkauksia. Yrityksiä toipua. Ja itsepäisesti orastavaa rakkautta. 

Konrad von Holstein on Suomessa lapsuudestaan asti viihtynyt aristokraatti, joka omistaa joukon ylellisiä yökerhoja ympäri maailmaa. Hän on itse klubiensa kiihkeästi seurattu keulakuva. Hän juo, juhlii ja harrastaa seksiä aina uusien, halukkaiden naisten kanssa samalla, kun lehdet kirjoittavat hänen tekemisistään, ja hänen Instagram-tilinsä seuraajamäärät huitelevat miljoonissa ja miljoonissa. 

Minerva Holsti taas on uuden, pienen hyväntekeväisyysorganisaation korkeasti koulutettu ja alipalkattu työntekijä. Hän ei välitä yökerhoista, hän halveksuu kukasta kukkaan hyppiviä irstailijoita ja hänen seksielämänsä - no, sitä ei ole. 

Kohtalon oikusta Minerva joutuu tuuraamaan isäänsä iltana, jolloin tämän olisi määrä yrittää taivutella Konrad von Holsteinia rahoittamaan hyväntekeväisyysjärjestöä. Kun hän luo ensimmäisen kerran silmänsä Konradin punaisiin hiuksiin ja vihreisiin silmiin, hän ei ymmärrä, mitä hänelle on tapahtumassa. Vielä vähemmän hän käsittää, miten hänen onnistuu hoippua tapaamisesta rahoituslupaus mukanaan - melko kyseenalaisten leikkien jälkeen.

Konradin ainoa ehto on, että Minerva konsultoi häntä kaikesta säännöllisesti - ja henkilökohtaisesti. 

Minerva on seksuaalisesti kokematon, mutta hänellä on terävä mieli ja vielä terävämpi kieli. Hän arvaa kyllä, mitä pahamaineisella playboylla on mielessään. Seuraa tahtojen taistelua, tiukkoja sanasotia, kiihkeitä hetkiä, eikä Minerva välty tiukasti välttelemiltään sydänsuruiltakaan. 

Sitten alkaa näyttää siltä, että toisin kuin kukaan olisi arvannut, myös paatunut naistenmies saattaa rakastua. Ja kun hän niin tekee, hän suhtautuu asiaansa aivan yhtä intohimoisesti kuin paheellisten klubiensa pyörittämiseen. 

Huom! Tämän kirjan seksikohtaukset on kirjoitettu suoralla suomen kielellä, ja sen henkilöt puhuvat tuhmia - varsinkin täydellisen röyhkeä kreivi von Holstein.