Hymytyttö *

Maria on temponut itsensä irti ahdistavasta uskonyhteisöstä, mutta neitsyydestään hänen ei ole onnistunut päästä eroon vielä 25-vuotiaanakaan. Matkalla eksoottiseen Tunisiaan Maria kuitenkin törmää vanhaan viholliseensa ja hämmentyy täydellisesti. Miten Tuomaksesta on tullutkin niin puoleensavetävä? Ja miksi Mariasta tuntuu, että Tuomas hakeutuu hänen seuraansa aivan tahallaan?

Lue tarinan ensimmäinen luku ilmaiseksi – ostamalla tuotteen saat ladattua pdf-tiedoston, jossa tarina on kokonaisuudessaan.

150 s. (A4) 978-952-69623-3-7

4,50

ISBN- N/A Osasto:

Maria on kasvanut vanhoillislestadiolaisessa perheessä ja yhteisössä, ja vaikka hän on tehnyt pesäeron liikkeeseen jo vuosia aikaisemmin, on hänellä edelleen yksi virstanpylväs saavuttamatta.

Se virstanpylväs on seksi.

Maria juo viiniä, katsoo televisiota, osallistuu opiskelijabileisiin ja viettää päällisin puolin muutenkin aivan tavallisen 25-vuotiaan opiskelijan elämää, mutta neitsyydestään hän ei ole päässyt eroon ystävien kannustuksesta ja omista toiveistaan huolimatta.

Kun Marian ystävä houkuttelee Mariaa mukaansa kahden viikon lomalle Tunisiaan ja maalailee kiusallaan, että ehkä etelän eksotiikka saisi Marian vapautumaan jopa estoistaan, varovainen ja harkitsevainen Maria päättää kerrankin heittäytyä ja suostuu matkaseuraksi. Hän ei usko ystävänsä maalailuihin, mutta hän ei myöskään ole paljon matkustellut, joten jo matka sinänsä on jännittävä tapaus.

Paha vain, että ystävä murtaa kätensä vain vähän ennen reissua. Maria on odottanut matkaa pitkään ja innokkaasti, joten hän päättää lähteä lomalle huimapäisesti yksin.

Odottaessaan nousua koneeseen Maria huomaa, että Tunisiaan on matkalla myös tuttu ihminen menneisyydestä.

Tuomas Vaara on Marian entisen koulukaverin entinen poikaystävä, joka pahoitti teini-ikäisen Marian mielen kerta toisensa jälkeen pisteliäillä ja loukkaavilla kommenteillaan tämän uskonyhteisöstä ja perheestä.

Nyt Tuomas änkee lentokoneessa samalle riville Marian kanssa ja saa Marian olon oudon levottomaksi. Kun mies vielä yllyttää Marian ajankuluksi pelaamaan totuutta ja tehtävää, Marian olo ei pelin lopussa enää ole vain levoton. Hän on kauhuissaan Tuomaksen hänessä herättämistä villeistä ja kiistattoman lihallisista tunteista.

Kun käy ilmi, että Tuomas majoittuu samaan hotelliin kuin Mariakin, Maria on täydellisen hämmentynyt. Toisaalta hän haluaa pysyä erossa entisestä kiusaajastaan, mutta toisaalta Tuomas vetää häntä puoleensa vastustamattomalla voimalla. Niin suurella, että Marian estotkin tuntuvat hukkuvan sellaisen voiman alle.

Tämä Lilithin tarina on romanttinen, humoristinen ja sydäntä raastavakin tarina identiteettiäään etsivästä nuoresta naisesta - unohtamatta kiihkeitä ja rohkeita eroottisia kohtauksia.