Hotwife ***

Raakel kuvitteli, että on olemassa rajoja, joita ei voi ylittää. Hän oli väärässä. Mutta mitä jos rajojen rikkominen alkaa tuntua liian hyvältä?

Lue tarinan ensimmäinen luku ilmaiseksi – ostamalla tuotteen saat ladattua pdf-tiedoston, jossa tarina on kokonaisuudessaan.

113 s. (A4), isbn 978-952-69623-5-1

4,50

ISBN- 978-952-69623-5-1 Osasto:

Raakel elelee turvallisessa, tasaisessa ja - hyvä on - vähän urautuneessa avioliitossa miehensä. He ovat ihan onnellisia, heillä on ihana pieni lapsi ja kaikki on oikein mallillaan. Siksi Raakel järkyttyykin sydänjuuriaan myöten, kun hänen miehensä eräänä iltana ehdottaa jotain aivan ennenkuulumatonta. Sakari on aina haaveillut hotwife-kuviosta. Eli siitä, että hänen naisensa kävisi vieraissa.

Ensiällistyksen hälvennyttyä Raakel miettii asiaa. Hän lupaa antaa ajatukelle mahdollisuuden ja lähtee eräänä iltana miehensä kanssa uudistuneena ja näyttäväksi laittautuneena lasilliselle.

Siitä lähtee liikkeelle tapahtumaketju, joka muuttaa Raakelin avioliiton. Mutta voiko tällainen järjestely käydä vaaralliseksi? Varsinkin kun eräs Manuel alkaa vaikuttaa Raakeliin vähän liian voimakkaasti?