Haaste **

Pihla on ollut allapäin siitä lähtien, kun erosi poikaystävästään, ja hänen ystävänsä haastaa hänet tuhmaan leikkiin saadakseen Pihlan pitämään vähän hauskaakin.

Pihlan on määrä harrastaa seksiä vähintään viiden eri henkilön kanssa määräaikaan mennessä, ja ystävä palkitsee hänet suosittelemalla Pihlaa isälleen – kesätöitä ajatellen.

Pihla suhtautuu haasteeseen lähinnä huumorilla ja hän melkein unohtaa sen tavatessaan parikymmentä vuotta vanhemman,  uskomattoman ihanan Markuksen. Monien mutkien ja paljastusten jälkeen käy ilmi, että Markuksella on omat tapansa tyydyttää seksuaaliset tarpeensa ja yhtäkkiä Pihlan haaste ei tunnukaan mahdottomalta. Päinvastoin.

Lue tarinan ensimmäinen luku ilmaiseksi – ostamalla tuotteen saat ladattua pdf-tiedoston, jossa tarina on kokonaisuudessaan.

131 s. (A4) isbn 978-952-69623-0-6

4,50

ISBN- 9789526962306 Osasto:

Haaste on eroottinen rakkausromaani, joka sisältää kihisevän kuumia seksikohtauksia mutta myös huumoria ja sydäntä lämmittävää romantiikkaa.

Pihla on ollut maassa siitä lähtien, kun hänen poikaystävänsä katkaisi heidän suhteensa. Hän on keskittynyt lähinnä opiskelemaan tai tekemään töitä. Nyt Pihlan paras ystävä Henriikka on kuitenkin sitä mieltä, että Pihla on märehtinyt tarpeeksi.

Henriikka esittää Pihlalle haasteen: jos Pihla harrastaa seksiä viiden kumppanin kanssa määräaikaan mennessä, hän yrittää saada Pihlan alaansa vastaavaan kesätyöpaikkaan isänsä avulla, joka on johtotehtävissä ja samalla alalla, kuin mitä Pihla ja Henriikka opiskelevat.

Asiat mutkistuvat, kun Pihla kohtaa Henriikan kanssa ulos lähtiessään baaritiskillä uskomattoman puoleensavetävän, huomattavasti vanhemman miehen. 

Siinä ajassa kun Pihla on saanut tilattua lasin viiniä, hän on kiihottunut miehen kosketuksesta rajummin kuin koskaan ennen - ja saanut tämän puhelinnumeron. Pihlalla on pelkkä puhelinnumero paperinpalalla, mutta se polttelee hänen taskussaaan. Ja kun asiat alkavat edetä, Pihla huomaa paitsi rakastuvansa korviaan myöten myös rikkovansa rajoja - monella eri tavalla.

Huom! Sisältää suoraa suomen kieltä ja ryhmäseksikohtauksia.