ENKELI *

Birgitta Linnalaaksolla on ongelma. Hänen isänsä on jättänyt erityisesti suklaastaan tunnetun perheyrityksen huonoon jamaan, ja konkurssi alkaa näyttää yhä vääjäämättömmältä. Samaan aikaan, kun asiakashankinta tökkii, alkavat myös ihmiset kadota jatkuvasti stressaantuneen Birgitan ympäriltä.

Kun hän rekrytoidessaan uutta henkilöä markkinointiin törmää aivan toisessa yhteydessä tapaamaansa Leoon, hänen ensimmäinen, vaistomainen reaktionsa on ehdoton ei. Leo vain vetää hatusta aivan uuden idean, ja juuri uusia ideoita Birgitta kaipaa enemmän kuin mitään muuta.

Birgitta päättää, että tokihan hän 40-vuotiaana, kypsänä naisena pystyy pitämään itsensä kurissa, eikä anna kahdeksan vuotta nuoremman, seksikkäältä enkeliltä näyttävän uuden alaisensa saada pasmojaan sekaisin.

Birgitta joutuu kuitenkin pian huomaamaan, että Leo ehkä näyttää enkeliltä, mutta hän ei välttämättä aina käyttäydy niin. Päinvastoin. Ja siitähän Birgitta huomaa pitävänsä – vähän liikaakin.

Mutta voiko Leoon luottaa työ- tai yksityiselämässä? Onnistuuko hänen Birgitalle viennin kohentamiseksi myymänsä suurisuuntainen idea? Ja mikä on totuus hänen suhteestaan venäläiseen somekaunotar Nadjaan?

131 s. (A4) isbn

978-952-7451-01-4 (pdf) / 978-952-7451-02-1 (epub)

4,50

ISBN- 978-952-7451-01-4 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Birgitta Linnalaakson isä on jättänyt perheen makeisyrityksen huonoon jamaan. Optimistisena ihmisenä isä on yrittänyt hakea kasvua yritykselle ulkomailta ja erityisesti Venäjältä, mutta vienti ei vedä ja siihen tehdyt investoinnit syövät Suomen sinällään hyvin sujuvaa myyntiäkin. Konkurssi näyttää yhä vääjäämättömältä, vaikka Birgitta tekee töitä yötä päivää ja lopulta hän eräänä iltana joutuu soittamaan ambulanssin luullessaan saavansa sydänkohtauksen.

Ensihoitajat saapuvat Birgitan kotiin, seksikkäältä enkeliltä näyttävä hoitaja poimii Birgitan syliinsä ja kertoo hänelle, että kyseessä ei suinkaan ole sydänkohtaus vaan paniikkikohtaus. Birgitta saa uusien kohtauksien varalta lääkkeet ja haluaa unohtaa koko nöyryyttävän näytelmän.

Se ei vain onnistu niin vain, sillä rekrytoidessaan uutta henkilöä markkinointiin samainen ensihoitaja ilmestyy haastatteluun. Birgitan ensimmäinen, vaistomainen reaktio on ehdoton ei. Hän ei halua lähelleen Leoa, joka tietää hänen häpeällisestä romahduksestaan ja vielä vähemmän miestä, joka saa hänet kummalla tavalla pois tolaltaan. Leolla on kuitenkin täräyttää heti haastattelussa uusi, erilainen idea Birgitan firman ongelmien ratkaisemiseksi ja jos jotain, uusia ideoita Birgitta on vailla.

Birgitta päättää, että hänen on käytettävä järkeään ja otettava ehdokkaista paras. Siitäkin huolimatta, että kahdeksan vuotta nuorempi, häikäisevän upea ilmestys alkaa pyöriä hänen lasiseinäisen toimistonsa välittömässä läheisyydessä päivästä toiseen. Päivä päivältä Birgitta alkaa kuitenkin tuntea itsensä yhä vähemmän järkeväksi, kun Leo osoittautuu kaikkea muuta kuin enkelimäiseksi tietyssä suhteessa.

Mutta voiko aina huolettomaan ja iloiseen Leoon luottaa? Millä ilveellä hän saa houkuteltua Venäjän markkinointiprojektiin kansainvälisesti seuratun somekaunotar Nadjan? Ja miksi Birgitta tuntee kalvavaa tyytymättömyyttä, kun hän huomaa miten läheiset välit Leolla on Nadjaan?