TUOMARIn viimeiset luvut ja kirja on kaupassa!

Julkaistu

19.8.2021

Hei!

Olen ollut viime aikoina kiireinen ja Tuomarin kirjoittamine venyi  – osin kyllä siksikin, että viimeiset luvut ovat aika pitkiä.

Toisaalta kustannussopimus ja siihen liittyvät asia mietityttivät siinä määrin, että välillä oli vaikea keskittyä kirjoittamaan. Nyt Tuomari on kuitenkin valmis. Tulisen kuumia bdsm-kuvioita ja romantiikkaa on luvassa viimeisissä luvuissa, kun Max ja Leea lähentyvät jo ensimmäisellä aamiaisella. Juonitteleminen kannattaa aina – vai kannattaako?:)

Aion nyt aloittaa tekstin, jonka idean tiedän samalla, kun mietin aivan toisenlaista tarinaa, josta olen kirjoittanut vain pari lukua. Siksi en lupaa hetkeen uutta materiaalia. Jos jotain, niin ehkä vanhoja tarinoita ilmestyy kauppaan. Tämäkin sillä varauksella, etten innostu kirjoittamaan uutta niin, ettei päähän muuta mahdu.

Säät näyttävät kulkevan kohti syksyä, mutta hei – sehän on täydellinen syy polttaa kynttilöitä ja tunnelmoida. Vaikka esimerkiksi Tuomarin äärellä. Ensimmäisen luvunhan voi lukea sivuiltani Tarinat-osiosta, jos kertomus ei ole tuttu. Jos on, linkit kirjaan ja viimeisiin lukuihin löytyvät alta.

Loistavaa tulevaa viikonloppua!

TUOMARIN viimeiset luvut voi hankkia täältä:

TUOMARI, LUVUT 8-10 1,65 EUR, SIS. 10% ALV

Kirja löytyy täältä:

TUOMARI E-KIRJA 4,50 EUR SIS. 10% ALV

https://holvi.com/shop/lilithintarinat/product/716c3ba9e352cc6af317ea739e1c7a05/

 

Lue lisää tarinoita

Opettaja 🔥🔥

Heräsin hitaasti ja vastentahtoisesti, kun aurinko tuntui häikäisevän, vaikka silmäni olivat vielä kiinni. Suuni maistui happamalta, silmäni tuntuivat turvonneilta ja ohimoissani jyskytti. Tapailin muistikuvia edellisillalta, ja kun tavoitin ne, vatsaani viilsi häpeä...