Sijoittaja 4

Julkaistu

21.8.2021

Makasin vielä huohottaen auringonpaisteisella kannella, kun varjo lipui ylleni ja tajusin Hannun saapuneen paikalle.

-Viis minuuttia vesillä ja sä oot jo sotkenu patjan. Tuhma huora, mies kehräsi ja pyöräytti minut kontilleni.

Tunsin sormien laskeutuvan juuri nussitulle pillulleni ja liukuvan poimuissani. Se tuntui niin hyvältä, että puskin jalkoväliäni lujemmin suurta kättä vasten. Hannu työnsi pari sormeaan sisälleni, ja minä vinkaisin nautinnosta. Mies naksautti kieltään.

-Onneksi mulle tulee useampi vieras. Eihän sulle yks mies riitä, kun sä pääset vauhtiin. Katotaan, mahdunko mä sun sisälle vielä huomenaamulla, kun sä oot ottanu koko yön munaa kaikkiin reikiin.

Voihkin hetken täysin ajatuksettomassa tilassa ja keskittyneenä vain minua ihanasti nussiviin sormiin. Olin niin huonotapainen, likainen vaimo. Erityisen likainen, kun nautin niin suuresti muiden miesten huomiosta. Hannu otti sormensa pois, mutta sisälleni työntyi heti jotain muuta. Jotain joka alkoi väristä sisälläni. Valahdin alemmas silkasta yllätyksestä, mutta mies takanani tarttui lantiooni ja komensi:

-Pysy siinä. Mä rasvaan tän ihanan pikku perseen.

Vasta se herätti minua vähäsen.

-Mua ei oo koskaan…mä en tiedä…Herra kiltti…

-Herra ei oo kiltti kiimaisille nartuille. Mä takaan, että sä tykkäät tästä, kun vähän rentoudut.

Laite sisälläni alkoi väristä lujempaa ja vei ajatukseni muualle. G-pisteeni tuntui hankautuvan sitä vasten ja puuskutin kevyesti, kun Hannu lisäsi pakaroideni väliin viileältä tuntuvaa liukastetta. Mies pyöritteli sormeaan peräaukkoni ympärillä ja nautinnolliset aallot alkoivat levitä pakaravaostani ihoani pitkin kaikkialle vartalooni.

Se ei sinällään ollut uutta – olin antanut Markonkin pyöritellä sormeaan anuksellani. Uutta oli se synkkä himo, jota Hannun sormet synnyttivät. Kun mies työnsi sormensa peräaukkooni, uikutin kiihkosta ja anelin:

-Työnnä sisään. Työnnä. Vähän lisää. Syvemmälle…

Mies takanani huokaisi ja sanoi:

-Mitä mä sulle sanoin? Laitetaan lisää liukkaria ja toinen sormi. Jooko?

Suljin silmäni ja tunsin, kuinka hiki alkoi taas pisaroida niskassani.

-Joo. Joo joo. Lisää.

Sain toisen sormen sisääni, tunsin niiden liikkuvan edestakaisin liukkaaksi voidellussa peräaukossani. Samalla pillussani värisevä laite kiihdytti taas tahtiaan. Väreet juoksivat sisälläni niin voimakkaina, että koko vartaloni tärisi, ja kun Hannu veti hetken kuluttua sormensa pois, voihkaisin vastalauseeksi.

-Sovitellaan vähän Herran kalua tänne. Jos sä mut pystyt ottaan niin muutki menee helposti.

Takapuoleni vatkasi pilluani kiduttavan hieromalaitteen tahdissa, ja Hannu tarttui lantiooni.

-PIdä se perse kurissa. Muuten mä en pane sua.

Jäykistyin välittömästi ja yritin hillitä pilluni kiimaista sykähtelyä, joka kasvoi tiheämmäksi ja voimakkaammaksi koko ajan. Mitähän Marko sanoisi, jos näkisi?, ajattelin seksinhuuruisissa, paheellisissa kuvitelmissani. Hän ei uskoisi todennäköisesti silmiään. En ollut koskaan antanut hänen työntää edes sormeaan peräaukkooni saati terskaa. Nyt anustani painoi kuitenkin Hannu Kilven valtavan suuri ja laaja terska – tiukasti ja pahaenteisesti.

-Mä tyhjennän vaikka koko tän putelin, että mä saan mun kullin tänne sisään, mies ähisi.

Hänkin kuulosti jo himosta sekavalta. Tunsin tunnustelevaa pumppausta peräaukkoni suulla, lisää liukastetta puristuvan suuren kalun ja pakaroideni väliin ja sitten…Paine tuntui hetken sietämättömältä, mutta minä venyin, kun Hannu aurasi valtavaa kyrpäänsä varovaisesti peräaukkooni.

-Ei helvetti. Jumalauta. Jeesus, miten tää puristaa. Annin ihana neitsytperse.

Miehen ääni oli himosta karkea ja nautinnosta miltei epätoivoinen. Hän pysähtyi hetkeksi, minä suljin silmäni ja kiemurtelin mahdollisimman huomaamattomasti. Sitten kuulin äänen, joka lähti kännykän kamerasta.

-Näin herkkä hetki pitää ikuistaa, eiks niin. Sä näytät tosi hyvältä pylly pystyssä ja vieraan kulli perseessä, kulta. Lähetetäänkö tää Markolle?

-En mä…ihan sama, minä hönkäisin.

Ajatus kuvasta ja peräaukkooni tunkeutuneesta kullista sokaisi aivoni kaikelta muulta ja sillä hetkellä minusta tuntui siivottoman ihanalta olla sellainen lutka, joka jakoi persettäänkin vieraille muttei omalle miehelleen. Hannu naurahti takanani ja tarttui taas lantiooni. Hän puski vielä syvemmälle ja kun äkillinen kipu lävisti minut, kiljaisin kimeästi.

-Sori. Mä taisin vähän hätäillä, mies murahti ja vetäytyi hieman.

Vetäytymistä, liukumista syvemmälle, vetäytymistä. Hannu pumppasi sisääni hitaasti ja kärsivällisesti ja levitti peräaukkoni lopulta niin auki, että pystyin ottamaan hänet kokonaan sisään. Hiki valui pitin kylkiäni ja niskaani, kun huohotin avuttomasti, suuren kullin paikoilleen naulitsemana ja vibraattorin kiduttamana. Miehen kalu tuntui selkärangassa asti ja kun molempia reikiäni kidutettiin sillä tavalla, alkoi se olla nopeasti liikaa. Aivan liikaa.

En nähnyt enkä kuullut enää mitään, kun pilluni kouristui ja peräaukkoni supistui rajusti. Vartaloni vavahti, suustani pääsi korkea, kimeä kirkaisu ja Hannu lykkäsi kulliaan vielä hiukan syvemmälle.

-Tiesinhän mä saatana, takaani kuului matalasti.

Mies otti vauhtia, kun orgasmi ampaisi jalkovälistäni ravistelemaan koko vartaloani. Paruin ja voihkin onnesta, kun mies alkoi työnnellä nopeammin anukseeni ja sääti ilmeisesti vibraattorin entistä kovemmalle. Koko vartaloni tuntui hajoavan siitä säädyttömästä nautinnosta, joka veressäni kupli ja huusin entistä kovempaa tuntiessani pitkin hermoratojani räjähtelevät kivun ja nautinnon sekaiset aistimukset, jotka Hannun kiihtyvä nussiminen ja ilmeinen kiihko synnyttivät.

Iskin takamustani miestä vastaan aivot tyhjinä, ja kun mies ärähti nopeasti ja epätoivoisesti ja jähmettyi takanani, kierittelin takamustani peräaukkooni spermaa ampuvan kullin ympärillä, kuin kiimainen koira. Kukaan ei koskaan ollut saanut minua niin himokkaaksi kuin Hannu Kilpi – ja hänen vaikutuksensa oli niin perusteellinen, että halusin panna kaikkia hänen tuttujaankin vain miellyttääkseni häntä.

Hetken kuluttua mies irrotti otteensa lantiostani ja kurottautui hieromaan rintojani. Hänen kalunsa liukui hitaasti ulos ja mies urahti.

-Paikoillas taas. Sun perse on vuosisadan näky. Niin pyöreä ja niin hyvin nussittu. Tästä kuvasta näkee, kun sä vuodat kahta miestä kahdesta reiästä.

Pysyttelin paikoillani, kun hieromalaite poistettiin sisältäni ja kuulin taas kameran naksahdukset.

-Ja sit mä nain sua uudestaan. Mä käyn vaan pesulla.

______________________________

Kun saavuimme Turun saaristoon, olin jo seksistä pyörryksissä. Hannu oli rasvannut minut uudestaan, pannut minua samalla ja lauennut itse ainakin yhtä kiihkeästi kuin aiemminkin. Jonkin ajan kuluttua mies oli käskenyt ottaa suihin, ennen kuin oli nainut minua uudelleen sekä kalullaan että jonkinlaisella sauvalla, joka upposi anukseeni. Kun olimme päässeet rantaan, Roni oli tullut mukaan. Olin ottanut häneltä suihin samalla, kun Hannu oli taas käynyt sekä pilluni että peräaukkoni kimppuun. Se oli päättynyt kipeältä tuntuvaan laukeamiseen ja siihen, että molemmat miehet olivat suihkuttaneet siemennesteensä päälleni. Roni kasvoilleni, Hannu takamukselleni ja reisilleni.

Hoipertelin ylelliseen huvilaan mieli orgasmeista hajalla ja keho raskaana ja minulle luvattiin armollisesti muutaman tunnin lepotauko. Eipä sillä, että olisin sitä kaivannut. Olin vajonnut todellisuuteen, jossa en osannut ajatella kuin kehoni hillittömäksi kasvanutta himoa, joka tuntui kasvavan jokaiselta panokerralta vain suuremmaksi – kuin olisin kehittänyt seksiin riippuvuuden. Lysähdin kuitenkin tottelevaisesti suureen vuoteeseen huoneessa, joka näytti olevan isännän makuuhuone ja nukahdin hetkeksi. Edelleen likaisena.

-Anni. Herätys.

Ääni tuli jostain kaukaa ja siristin silmiäni, kun avasin silmiäni. Huono omatunto humahti vatsaani kuin rautapallo ja tuntui painavan minua hetken patjaa vasten. Kohtaukset alkoivat tulla yhä harvemmin, ajattelin nöyryytettynä. Nautin koko ajan enemmän kielletystä roolistani ja yhä useammin onnistuin työntämään aviomieheni ja arkiset asiat mielestäni kuin epämukavasti häiritsevän hyttysen.

Suuntasin katseeni Hannun sinisiin silmiin. Miehen käsi lipui vatsalleni ja siitä reisilleni ja kävi kuten viime aikoina aina kävi. Unohdin olevani naimisissa tai jos muistinkin sen, se oli vain tuhmaa lisämaustetta tuova tieto.

-Mulla on sulle pieni asu.

Mies kallisti päätään, nosti ilmaan ylellisen näköistä ostoskassia  ja lisäsi sitten paheellisesti hymyillen:

-Se voi olla vähän pieni. Mutta sä näytät siinä varmaan mahtavalta.

-Mä meen…, aloitin ja tavoittelin kassia, mutta Hannu puisti päätään.

-Mä puen sen sulle. Meikkaa sitä ennen. Laita ittes oikein syntisen näköiseksi. Käy nyt nopeesti pesulla.

Tein työtä käskettyä, käväisin viiden minuutin suihkussa ja kampasin hiukseni nopeasti vähemmän sotkuisiksi.Epäilin, ettei pieni sotku haittaisi. Sitten maalasin huuleni kirkkaan pinkillä, kiiltävällä huulipunalla, rajasin silmäni mustalla ja lisäsin paksun kerroksen ripsiväriä. Kun tulin takaisin, Hannu nykäisi pyyhkeen nopealla vetäisyllä päältäni ja tarkasteli minua pitkään ripsiensä välistä.

-Helvetti, että mä haluun taas panna sua. Sä käyt niin kuumana aina ja mä en oikein osaa mun muita naisia aatellakaan, kun sulta saa niin älyttömät kyydit.

-Mikset pane sitten?, kysyin toivon mukaan houkuttelevasti.

-Kyllä mä panen. Puolen tunnin sisään. Pojat on jo paikalla ja ne syö vähän ensin, ennen kuin alkaa juoda. Ja naida, mies totesi ja virnisti minulle sitten paholaismaisesti ja niin, että vatsassani sukelsi.

Minulla ei ollut nälkä, sillä kaiken seksin keskellä miehet olivat syöttäneet minua aluksella ja vielä ennen nukahtamistani olin syönyt herkullista kanasalaattia. Sen sijaan kaipasin jo taas Hannu Kilven käsiä vartalolleni. Astahdin peilikaappien eteen ja vilkaisin miestä olkani yli.

-Oliko sulla joku asu mulle?, kysyin matalasti.

Mies silmäsi minua vielä kerran ja nosti sitten kassista jotain pientä ja mustaa. Se osoittautui ahdastakin ahtaammaksi korsetiksi, joka puristi vyötäröni ampiaismaisen pieneksi ja nosti rintani ylös. Lantioni näytti tavallista pyöreämmältä ja rintani suuremmilta ja Hannu henkäisi:

-Anni-rouva näyttää siltä, mitä on. Panopuulta.

Sain käteeni korkeat Louboutinit ja stay-upit ja kysyin ääni värähtäen:

-Kenen nää kengät on?

-Sun. Tietenki.

-Enhän mä voi tällaisia kotiin viedä, vastustelin muodon vuoksi.

Hannu vastasi juuri kuten olin epäillytkin.

-Ei sun mies tiedä, minkä arvoiset ne on.

Puin mustat sukat ja sitten huimaavan korkeat korot. Hannun tiivis katse kiihotti minua ja työnsin paljasta takamustani tahallani taakse samalla, kun kohensin ryhtiäni.

-Haluisitko sä sotkea mut taas?, kysyin niin viettelevästi kuin osasin.

-Totta vitussa, mies murahti ja tarttui olkavarteeni.

-Mutta tuolla olkkarissa, hän lisäsi.

Jännitys kupli vatsassani ja kun Hannu työnsi huoneen ulkopuolella samppanjalasin käteeni, hulautin sen yhdellä kulauksella kurkusta alas.

-No niin. Joko kaikki on syöny? Täällä olis varsinainen jälkiruoka. Täysin kyltymätön nuori rouva, jota ei saa nussimalla tyytyväiseksi. Mä aattelin olla sille armollinen ja tarjota kerralla viis miestä.

Suuren olohuoneen sohvalla ja nojatuoleilla istuvat miehet käänsivät päätään. Minä huomasin sohvapöydän tilalle tuodun patjan, joka oli tuttu veneeltä ja astelin tottelevaisesti ja jo valmiiksi kiihtyneenä oikeaan paikkaan. Patjan äärelle.

-Tyttö näyttää hyvältä, mutta eihän Hannulla huonoa panoa olekaan, joukon vanhin mies sanoi.

Vilkaisin häntä tarkemmin ja kuuma puristus valtasi kurkkuni. Mies oli mahtisuvun patriarkka ja vielä rikkaampi kuin Hannu Kilpi. Hänellä oli omistuksia monissa suomalaisissa yhtiöissä ja hän oli minua ainakin neljäkymmentä vuotta vanhempi.

-Mä otan sen heti, mies murahti ja kampesi itsensä pystyyn.

Hannu nosti kätensä pystyyn ja sanoi:

-Pikku hetki vaan. Mä näytän. Mä näytän miten Annia pannaan. Mä oon aina halunnu, että tytöt nauttii kans, muuten ne väsähtää nopeesti.

Hannu kieräytti minut selälleni, kytki ranteeni taas kiinni ilmeisesti sohvaan kiinnitettyyn kettinkiin ja levitti reiteni kuin olisin ollut myynnissä oleva tamma.

-Tulkaa kattoon. Näin vuotavaa vittua ei monta kertaa näe, mies kehui ja siveli peukalollaan jo himosta turpeaa ja litimärkää vakoani.

Kolme tuntematonta miestä ja Roni tulivat katselemaan. Hannu avasi farkkunsa, kiskaisi suurta vartaloa upeasti nuolevan t-paidan pois ja otti kullinsa käteen. Hänen silmänsä tutkivat kasvojani ja sitten vartaloani niin, että unohdin kaikki muut ja kaarsin selkääni ahtaassa korsetissa niin, että vartaloni kaaret näyttivät vielä kurvikkaammilta minua tarkkaileville miehille. Mies nosti sääreni hartioilleen ja kurottautui puristamaan rintani käsiinsä.

-Kattokaa ja oppikaa. Kaikki tytöt ei tartte esileikkiä. Sen mä Annin kans opin.

Huokaisin ja puraisin huultani, kun mies sysäsi paksun, pitkän kalunsa sisälleni. Hannu ei ollut kärsivällisellä tuulella. Hän alkoi panna minua suorastaan eläimellisellä voimalla. Miehen kädet tuntuivat puristuvan rintojeni ympärille miltei nyrkeiksi, hänen kalunsa takoi minua nopein, pitkin työnnöin ja ennen kuin tajusin mistään mitään, voihkin ja paruin mielihyvääni piittaamatta yleisöstä. Tai piittasin minä sen verran, että nautin heidän kuumeisista kasvoistaan, kun ne leijailivat näköpiirissäni.

Hannu vetäytyi äkkiä sisältäni ja murisi:

-Anni ei oo ennen antanu persettä kellekään, mutta mä korkkasin sen aiemmin. Vähän varovaisuutta b-rapussa ja tyttö rakastaa kyllä persepanoakin.

Kuin todistaakseen sanansa, hän painoi sääreni rintaani vasten, lisäsi liukastetta ja nosti sitten lantioni ilmaan. Kun hänen kullinsa liukui taas hiukan hellältä tuntuvaan peräaukkooni, parahdin mutta enemmän nautinnosta kuin epämukavuudesta. Hannu nai minua koko köörin edessä anukseenkin ja kun näin Ronin kumartuvan puoleeni ja alkavan hieroa toisella kädellään rintaani ja hivellä toisella liukasta vakoani, päässäni pimeni.

Orgasmi kaivoi kyntensä jalkoväliini ja sitten nopeasti pitkin vartaloani, kun ulvaisin ja laukesin ties monetta kertaa sinä päivänä. Kuulin Hannun voihkeen ja kourien runnovan otteen, kun hän laukesi. Mies siirtyi kuitenkin nopeasti pois ja kimpussani oli äkkiä toinen mies. Kaikki tapahtui niin nopeasti ja orgasmini vielä kestäessä etten edes tajunnut, kun lähes 70-vuotias suuryhtiöiden johtaja – Lars oli hänen nimensä, muistin sumuisesti – otti keskivertoa huomattavasti suuremman kalunsa esiin ja painautui päälleni.

Mies oli roteva ja raskas, mutta sekin innosti minua vain entistä enemmän. Mies, joka oli isoisäni ikäluokkaa, runttasi kivikovan kullinsa sisään ja huokaisi hartaasti.

-Onpas pikkuinen vittu. Ihana nuori huora, hän äännähti.

En voinut kiertää käsivarsiani hänen ympärilleen, mutta kiedoin sääreni hänen lantionsa ympärille ja rukoilin jo uusi kiihko vatsanpohjassani poltellen:

-Nussi kovaa.

Käänsin katseeni sohvalle romahtaneeseen Hannuun ja hymyilin kuin kermaa saanut kissa, kun uusi mies pani minua innosta ähisten. Lars ei kestänyt kauaa, enkä ehtinyt laueta kun häneltä jo tuli mahtavan ärähdyksen kera. Minun ei tarvinnut silti pettyä. Tumma, laiha mies pyöräytti minut kontilleni, jatkoi siitä mihin Lars oli jäänyt ja puski pitkän, vähän kapeamman kullinsa sisään.

-Tää on isojen poikien kerho monilla eri tavoilla, mies sähisi ja henkäisi hetken päästä:

-Sulla on pillu ummessa aamulla.

Voihkin ja kiemurtelin häpeällisessä kiihkossani uppo-oudon miehen poratessa sisääni. Tuskin kuulin rujoja sanoja, kun näin Hannun kiihkeät silmät ja tunsin pilluni sykähtelyn kiihtyvän uutta orgasmia enteillen. Laukesin nopeasti ja rajusti, valitin onnesta ja laiha mies laukesi melkein heti perääni ja antoi tilaa uudelle kalulle. Tällä kertaa en edes tiennyt, minkä näköinen mies takanani oli. Tunsin vain paksun kullin, joka liukui peräaukkooni ja alkoi takoa minua lujassa, nopeassa rytmissä. Joku nyki tukkaani ja nostin tottelevaisesti tyynylle valahtaneen pääni ylös. Ehdin nähdä Ronin kärsimättömät silmät, ennen kuin avasin suuni ja päästin hänet sisään.

Niin monta nimetöntä miestä. En tiennyt Ronistakaan vielä muuta kuin etunimen, mutta tarjosin itseäni kaikille yhtä halukkaasti. Tunsin spermanorot reisilläni ja takamuksellani, hien kuumalla ihollani ja kuulin kaikkialla leijuvan huohotuksen ja voihkeen.. Se kaikki kiihotti minua vain lisää. Olipa minua nussiva mies kuka hyvänsä, hän oli nopeasti valmis ja lykkäsi sisääni vielä lisää siemennestettä. Roni runnoi kaluaan suuhuni niin syvälle, että silmäni vetistivät ja suuni tuntui repeävän, mutta kun tuntematon mies takaani häipyi, mies pyöräytti minut taas selälleen ja puski kullinsa pilluuni. Toisin kuin muut, hän oli hidas ja alkoi liu’uttaa kaluaan sisälläni suorastaan kiduttavan verkkaisesti.

Yritin keinuttaa lantiotani ja vääntelehtiä yllyttääkseni Ronia kovempaan vauhtiin, mutta mies tarrasi lantiooni ja uhkasi hampaat irvessä:

-Mä lopetan, jos sä et rauhoitu.

Puristin silmäni kiinni ja uikutin hiljaa:

-Tuntuu niin hyvältä. Tuntuu niin hyvältä.

-Sulle on se ja sama, kuka tässä on, kunhan sä saat munaa. Saatanan seksilelu.

Roni oli ollut tähän asti puheissaan niin siisti, että pilluni kouristui pelkistä sanoista. Hänen kalunsa tuntui sahaavan jo lukemattomia kertoja nussittua pilluani ja tajusin, että tuntematon mies oli ollut oikeassa. Tätä menoa olisin taatusti ummessa aamulla. Ehkä Roni oli oikeassa. Ehkä minä sytyin vain siitä, että sain koko ajan lisää. Lisää munaa, lisää miehiä, lisää orgasmeja.

Roni ujutti sormensa klitorikselleni, puski sisääni vähän nopeammin ja kuiskasi:

-Annas mennä sitten, Anni pieni. Näytetään pojille, miten kovaa sulta tulee, kun sua käsittelee oikein.

Miehen sanat sysäsivät minut reunan yli, hikinen vartaloni napsahti tiukaksi paketiksi ja suustani pääsi vihlova, nopeasti suuremmaksi kasvava pehmeä ulina. Vartaloni tempoi Ronin alla, pilluni puristeli ihanaa, suurta kalua ja orgasmini kasvoi entistä suuremmaksi, kun kuulin miehen voihkaisun ja tunsin hänen kalunsa sykkivän sisälläni. Kuulin naurua, aistin liikettä ja sitten avasin hiukan silmiäni pää uskomatonta kliimaksia täynnä.

Kohtasin Hannun terävän katseen. Se arvioi minua kulmat rypyssä, ja jos en aivan väärässä ollut, mies näytti tyytymättömältä. Ajatus sai minut vääntymään vielä kiihkeämmin Ronin alla. Eikö Hannu pitänyt, jos laukesin jonkun kanssa kovempaa tai yhtä kovaa kuin hänen kanssaan? Hymyilin raukeasti miehelle ja kun Roni lysähti päälleni, olin siitä aivan varma. Hannu Kilpi saattoi antaa minut muiden käyttöön, mutta hän halusi olla minulle se tärkein.

Täysin aviomieheni ja avioliittoni unohtaneena totesin, että se tuntui jännittävältä. Kiihottavalta ja jännittävältä.

 

 

Lue lisää tarinoita

Opettaja 🔥🔥

Heräsin hitaasti ja vastentahtoisesti, kun aurinko tuntui häikäisevän, vaikka silmäni olivat vielä kiinni. Suuni maistui happamalta, silmäni tuntuivat turvonneilta ja ohimoissani jyskytti. Tapailin muistikuvia edellisillalta, ja kun tavoitin ne, vatsaani viilsi häpeä...