Esittely

Kirjavia elämänvaiheita kokenut Lilith yhdistelee totta ja tarua eroottisissa ja romanttisissa kertomuksissa, jotka ovat jotain enemmän kuin tavanomaiset, pelkkään pornoon keskittyvät seksitarinat. Ei ankean arkirealismin ihailijoille tai niille, jotka pelkäävät suoraa suomen kieltä. Jos sen sijaan pidät kiihkeistä seksikohtauksista ja onnellisista lopuista, nämä tarinat takaavat ihanan pakotien arjesta.

Osa tarinoista on raisumpia kuin toiset, joten ne on luokiteltu tähdillä. Yksi tähti tarkoittaa romanttista, herkempää tarinaa, kaksi vähän rohkeampaa, jossa voi esiintyä esim. ryhmäseksiä tai satunnaisesti muuta kinkympää menoa. Kolme tähteä taas merkitsee jo hurjempaa tarinaa, joka sisältää esim. bdsm:ää, toistuvasti useita partnereita tai rajumpia juonenkäänteitä.

Huomaathan, että kaikkien kirjojen tekijänoikeudet kuuluvat Lilithille, eikä niitä ole tarkoitettu luettavaksi, jaettavaksi tai kopioitavaksi julkisesesti suuremmalle yleisölle ilman lupaa pois lukien tilaisuudet, jotka voidaan laskea yksityisiksi tai opetukseen liittyviksi.

Huom! Kaikki tarinoideni päähenkilöt ovat aina täysi-ikäisiä ja osallistuvat akteihin omasta vapaasta halustaan.