OPETTAJAn uudet luvut kaupassa – ja pieniä spoilereita tarinan suunnasta

Julkaistu

6.10.2021

Hyvänen aika!

Opettajahan lähti kiemurtelemaan niin tuhmia reittejä, että pohdin hetken, pitäisikö minun antaa sille kolmas liekki. En kuitenkaan anna. Täytyyhän Teresan opiskella opintojaan ja samalla horjuttaa Ilarin uskoa omiin elämänarvoihinsa, eikö vain? Sitä paitsi ainakin ne, joille tarinani ovat tuttuja, ovat tottuneet siihen, että kertomukset saattavat polveilla sellaisiinkin suuntiin, joita alku ei ehkä lupaa.

Alun perin aloitin Opettajaa yhden liekin tarinana, mutta eihän se olisi ollut hauskaa, kun teemana on tällaisen alueen opiskelu!

No, joka tapauksessa Teresa lähtee näissä luvuissa treffeille, mutta totta kai Ilari hoitelee siinä sivussa opettajan velvollisuuksiaan ja tunkeutuu sankarittaremme ajatuksiin aivan liiallisella voimalla. Jopa siinä määrin, että Teresa alkaa unohtaa raastavan avioeronsa.

Mutta mitä jos menneisyys ei päästäkään Teresasta yhtä helposti kuin Teresa on sen unohtamassa?

Uudet luvut pääsee ostamaan tästä – ja samasta osoitteesta löytyy tarkempi juonikuvaus.

Ja totta kai Opettajaan pääsee tutustumaan ensimmäisen luvun verran TÄÄLTÄ. Jatkoluvut löytyvät ensimmäisen luvun lopusta, jos tarina kiinnostaa.

t. Lilith

Lue lisää tarinoita

Opettaja 🔥🔥

Heräsin hitaasti ja vastentahtoisesti, kun aurinko tuntui häikäisevän, vaikka silmäni olivat vielä kiinni. Suuni maistui happamalta, silmäni tuntuivat turvonneilta ja ohimoissani jyskytti. Tapailin muistikuvia edellisillalta, ja kun tavoitin ne, vatsaani viilsi häpeä...

Lilith tutkii: Olisiko minusta subiksi? & Uutisia

Hei! Lyhyt päivitys tähän radiohiljaisuuteen. Uusi tarina on tulossa viimeistään ensi viikolla ja jatkan jatkotarinoiden rustaamista. Haluan vain valmistella pohjan tälle tarinalle hyvin ja siksi olen pantannut ensimmäisiä lukuja. Tulossa ovat kuitenkin.:) Jos joku...